Köla fiberförening

Rapport januari 2019

Home »  Vad händer »  Rapport januari 2019

Rapport januari 2019

On januari 30, 2019, Posted by , In Vad händer, By ,,,, , With Kommentarer inaktiverade för Rapport januari 2019

PEAB informerar om följande

Efter helgens installationer 26:e och 27:de januari, är nu 182 st anläggningar klara och i drift av totalt 340 st. avtalade. Det återstår 3 st. tryckningar under väg 631 mellan Köla kyrka och Valfjällets Skidanläggning. I blåsning av kabel pågår och intensifieras allt eftersom och så långt man lyckas att komma fram utan blåsstopp, isproppar och andra hinder. En period av kopplingar och skarvningar i kopplingsskåp ligger i röret, främst gäller detta Rudsgården/Bålstad, Torgilsrud och Lässerud samt vissa delar av Västra Flogned.  Planen framöver avseende inkoppling och driftsättning av våra anläggningar om vädrets makter står oss bi, ser ut som följer: Februari, 40 st. Mars 40 st. April 70 st. Maj ca. 20 st. och i Juni återstående.

Återstående tomtschakter görs när vädret tillåter. Ca. 35 tomtschakter och 1 tomtproj. kvarstår. 3 grävlag igång. Ca. 2000 m schakt kvar på ett 40-tal ställen.
Comments are closed.