Köla fiberförening

Förskjuten tidplan

Home »  Vad händer »  Förskjuten tidplan

Förskjuten tidplan

On januari 23, 2018, Posted by , In Vad händer, By ,, , With Kommentarer inaktiverade för Förskjuten tidplan

Projektet har fått en förskjuten tidplan bland annat på grund av omtag för tillstånd hos Trafikverket p g a miljöärende samt att man behövt prioritera det projekt som haft bäst förutsättningar att leverera flest kundanslutningar innan årsskiftet. Planen är idag att ha samtliga 350 kunder ansluta till 30 juni i år.

Övrig information

PEAB Anläggning Väst lägger ner sin verksamhet i Värmland. Samtlig personal är varslad men Skanova har fått bekräftat att PEAB avser slutföra dessa två projekt helt och hållet. Givet kommer det att uppstå ”komplikationer” i och med detta men Skanova bevakar och har en dialog med PEAB:s ledning.

Comments are closed.