Köla fiberförening

PEAB lämnar mer info

Home »  Vad händer »  PEAB lämnar mer info

PEAB lämnar mer info

On september 18, 2017, Posted by , In Vad händer, By ,,,,, , With Kommentarer inaktiverade för PEAB lämnar mer info

Sascha har lämnat följande info till oss:

Vi kommer under veckan att påbörja tomtgrävningar i Valfjället och Gryttved, därefter kommer tomtgrävningar att utföras även i Adolfsfors.
Efter att vi är klara i Gryttved kommer vi att släppa mer information rörande vart nästa etapp efter Adolfsfors blir rent tomtgrävningsmässigt.
Våra tomtgrävare kommer att kontakta alla kunder, innan grävning utförs genom att skicka ut sms till de nummer som är angivna i kundlista eller tomtprojekteringsunderlag.
Har ni några särskilda frågor rörande tomtgrävningen kan ni svara tomtgrävaren på samma nummer som han kontaktar er ifrån, annars vill vi fortsatt hänvisa er till vår projektsamordnare Stefan Jadnert som finns tillgänglig för alla era frågor.

Vi har påbörjat Schaktarbeten i Lunden och har som mål att ta oss vidare både norrut mot Lernäs/Älgestad och Söderut mot Solberga under de kommande veckorna.
I takt med att vi avslutar deletapper i de närmsta veckornas arbete kommer även schaktarbeten att påbörjas i Flogned och Bålstad för att sy ihop hela fibernätet.

Comments are closed.