Köla fiberförening

En ljusning på horisonten

Home »  Vad händer »  En ljusning på horisonten

En ljusning på horisonten

On februari 21, 2017, Posted by , In Vad händer, By ,, , With Kommentarer inaktiverade för En ljusning på horisonten

Äntligen ser vi en ljusning i horisonten för vårt kära fiberprojekt. I Onsdags 2017-02-15 genomfördes projektmöte nr.1, projektstartsmötet med och hos PEAB i Karlstad.

Projekteringen har pågått sedan årsskiftet och PEAB kommer att lämna över ritningar och register den 24/2 till fiberföreningen, för slutförande av markavtalsarbetet. Detta arbete beräknas vara klart 31/3.

Tomtprojekteringar

Start av markarbeten/grävning är beräknad till 1:a April. I dagsläget är vi 350 st. beställande kunder.

För Er som inte beställt fiberanslutning men ångrat Er gäller följande: Stefan Jadnert som är PEAB:s projektsamordnare, har ansvar för allt kundorienterat i projektet, han kommer att vara er kontaktperson från början till slut. Kontakta honom så hjälper han till med att ta fram offert och administrerar övriga frågor i ärendet. Stefan finns på telefon 0725 33 33 98, e-mail stefan.jadnert@peab.se

Samordnaren kommer att kontakta Er när det blir dags att gemensamt träffas och komma överens om lösningen för din tomt och anslutning.

Arbetet gentemot kund startar med en detaljprojektering utav den beställande kundens tomt. Detta utförs på en surfplatta, för att enkelt kunna komma överens om bästa planering utifrån de förutsättningar som råder på varje enskild tomt. Vid avslutad projektering skall detta avtal undertecknas av tomtägare, sedan skickar samordnaren det färdiga avtalet till kunden, för att alla enkelt ska kunna se samma målbild.

Comments are closed.